Bespoke Atelier
 The illustrative patterns are integrated into a geometric tile formation bespoke to each entrance.

Woodside

 Concrete patterns on each entrance of the new Woodside Health Centre leads visitors into a patterned interior design scheme.

 

 The illustrative patterns are integrated into a geometric tile formation bespoke to each entrance.

The illustrative patterns are integrated into a geometric tile formation bespoke to each entrance.

woodside4.jpg
 Example of the design process for the Day Care Entrance. Illustrations inspired by the products of the ancient industries from the local area are combined with a geometric "key pattern".

Example of the design process for the Day Care Entrance. Illustrations inspired by the products of the ancient industries from the local area are combined with a geometric "key pattern".

 Backlit fibre glass panels act as an insight into the various cultures of visitors. Plants and flowers from Europe, Africa and Asia will coexist in a dynamic jungle to provide greenery to complement the large white spaces. 

Backlit fibre glass panels act as an insight into the various cultures of visitors. Plants and flowers from Europe, Africa and Asia will coexist in a dynamic jungle to provide greenery to complement the large white spaces. 

 Our aim is to create a homely feel by using natural patterns, bold colours and tactile textures.

Our aim is to create a homely feel by using natural patterns, bold colours and tactile textures.

Woodside_woodblock.JPG
woodside.jpg
woodside2.jpg
 The workshops with local community groups and NHS staff focused on techniques tailored to the interest and cultural backgrounds of each group. The work created informed our design process, including the thoughts and aspirations of the people who will be using the centre.

The workshops with local community groups and NHS staff focused on techniques tailored to the interest and cultural backgrounds of each group. The work created informed our design process, including the thoughts and aspirations of the people who will be using the centre.

IMG_5444.JPG
P1000837.jpg
Atrium Stair.jpg